lauantai 14. lokakuuta 2017

AIKA MENEE ÄKKIÄ KUN ON IHANIA PENTUJA



Mitään pirrutta tee ikinä Pinksu ❤

Vilnää ja vilskettä on riittänyt tässä talossa. Pennut viettävät ison osan päivästä jo pentuaitauksessa olohuoneessa ja välillä juostaan jo koko alakerrassa irti. Sehän vasta riemullista touhua on...
Me ihmiset sitten kuljetaan hiihtämällä sukilla ja varotaan jalkojamme ja istutaan lattialla pienten naskalien purtavana.
Oikeasti ihan parasta aikaa eletään meidän perheessä juuri nyt ❤

Kuvia on yritetty ottaa jokaisesta tänään, mutta eihän me siinä onnistuttu kaikkien kanssa. Mutta osasta pennuista tuli ihan julkaistavia kuvia. Huomenna jatketaan kuvauksia. 
Nyt meillä on jo päässyt käymään myös vieraita tutustumassa pentuihin. Ihana huomata miten reippaita pentuja meillä on ihan joka ikinen.
Mummo-Olga komentelee pentuja ja pennut ei kun kokeilee aina vain uudestaan. Välillä roikutaan mummon hännnässä ja välillä yriteään muuten vain kiustata isompia griffoneita.
Unto vanha herra on muuttanut omaan yksiöönsä  (alakerran WC) viisaasti aina kun pennut on irti.

Dora ja Jymy ovatkin pääasiallisesti sitä mieltä, että heitä ei tämä pentuaitaus ollenkaan koske enää. Vaan he ovat jo niin isoja että voisivat olla koko ajan vain irti koko alalla. Dora vapauttaakin itse itsensä jos se vain on suinkin mahdollista. Kaksi kertaa Dora onkin aukaissut vetoketjut ja tullut vastaan keittiössä. Toisella kerralla vapautus koski kaikkia pentuja...

Silloin kun emme ole kotona niin pennut ovatkin sitten jykevämmässä pentuaitauksessa, josta ei pääse vetoketjuja aukomalla irti... Ja omassa rauhassaan työhuoneessa, missä viettävät myös yönsä. 





Pinksu tämä vaan on niin kaunis ❤


Dora ja aivan varmasti suunnittelee jo jotain...


Dora ❤


Otso ihana äijä ❤


Otson beba ❤


Jymy rakkauspakkaus ainoa sileä.

Karkeissa on vielä varaamatta pentuja 😉, joten jos teidän perheessänne puuttuu sitä jotain...
... niin ota yhteyttä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti