keskiviikko 20. joulukuuta 2017

MESSI  PESÄPALLOKOIRA


VIRIKKEEN STIFF UPPER LIP s. 27.4.2016

Messi, KuulaPesiksen maskottikoira. 

Messihän on käytännössä kasvanut pesäpallokentän laidalla kymmenien aikuisten ja lasten keskellä, kaikkien omana pikkukoirana, jota on saanut kaikki hoitaa.
 Messi tottui kentällä niin hyvin pesäpallon sääntöihin, että kun tuomari viheltää pelin alkaneeksi se on kuin nuijanukutus, samalla tulee haukoitus ja hän käpertyy nukkumaan joko syliini tai omaan kuljetusreppuun vilttien keskelle (suomen kesä :)) ja kun peli vihelletään kolmella lyhyellä pilliin puhalluksella päättyneeksi herra alkaa heräilemään kolostaan.

 Todellakin kannustetaan ympärillä, mutta Messi ei niistäkään äänistä välitä yhtään mitään. Messi on kiertänyt myös viikon kestäviä pesisleirejä nyt kaksi kappaletta pärjäten kummassakin ammattilaisen tavoin. Vaikka leireillä on hulinaa ja hässäkkää monin verroin tavallisiin peleihin verraten, hän on kaikissa aina täysin samanlainen eli oma täydellinen ihana sekä rauhallinen itsensä.

 Se onkin hienoa, että aina kun liikutaan Messi on rauhallinen ja hillitty kaikkialla, mutta kun päästään kotiin.... Silloin mennään eikä meinata! Matot liukuu seinästä seinään ja meinaa neliöt loppua 130 neliöisestä omakotitalosta. Ihana, Ihana Messi
Terveisiä Messin omistajalta Sanna Jokelalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti