tiistai 7. marraskuuta 2017

JYMY LÄHTI OMAAN KOTIIN

Täällä eletään toisaalta haikeita päiviä ja toisaalta onnellisia päivä. Onnellisia siksi, että tiedämme, että pennut lähtevät kaikki hyviin koteihin. Kodit valitaan jokaiselle pennulle tarkoin ja kun tiedämme että tuossa kodissa pentua rakastetaan ja pennusta pidetään varmasti hyvää huolta, silloin on onnellinen olo.



Toisaalta riipii se haikeus...
... se että pikkutassujen vilske vähenee viikko viikolta. Kun pennut pääsevät ilostuttamaan vuosiksi eteenpäin uutta perhettään. Yhteyttä pidetään tottakai. Alussa päivittäin ja sitten vähän harvemmin. Mutta aina saa ja pitää ottaa yhteyttä tänne. Oli asia mikä tahansa pentuun liittyvää. Myös sitten kymmenen vuoden päästä.

Jymy oli se joka tällä kertaa lähti ensin.


Kuvassa Isäntä ja Jymy

Viimeisen päivän Jymy vietti hellyyshetkellä jokaisen perheenjäsenen kanssa, myös mummon joka on ollut meillä aina korvaamaton apu näiden pentujen kanssa ❤. Hän on ollut mukana pentujen syntymähetkellä ja siitä lähtien aina kun on tarvittu.

Muuten Jymy touhusi niinkuin muutenkin pentuekavereiden kanssa hirvenluuta järsien ja ulkona juosten. Välillä nukuttiin, leikittiin ja juostiin...


Jymy ja Dora


Pinksu, Oliver ja Täplä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti