tiistai 15. heinäkuuta 2014


Perheemme koirat:

Perheeseemme on kuulunut koiria aina. Vuonna 1998 Mirva aloitti griffonharrastamisen, kun hänen ja hänen elämänsä koiran Eetun tiet kohtasivat. Eetu oli legenda jo eläessään. Ihana ihana griffoni. Tämän jälkeen griffoni on pitänyt talossa olla. Eetu oli näyttelyhin hieman liian iso. Kyllä Eetukin yhden sertin sai, mutta ei oikein ollut näyttelyihin se paras mahdollinen koira. Agilitya Eetun kanssa harrastettiin sitten huvin vuoksi ja välillä kilpailtiinkin. Muuten Eetu toimi Mirvalla työkoirana aina kun oli mahdollista ja hyvin toimikin. 

Monkeylike Barbapörrö eli EETU s. 16.4.1998- k.2.4.2009

Toiseksi Griffoniksi meille tuli 2006 Griffon Bruxellois UNTO. Unton kanssa harrastettiin pääaisallisesti näyttelyitä. Unton kanssa on huvin vuoksi opeteltu agilityesteet, mutta kilpailtu ei olla koskaan. Nyt Unto on eläkeläinen ja tassuttelee tässä muun lauman kanssa.

C.I.B. FIN & SE & NO CH NORDIC CH FIN W 09 
Monkeylike Mini Me s. 29.6.2006

Itäsiperianlaikoja meillä on kaksi 

Kintasnahan Pastori s.24.10.2008

Pastori on ihana äijä. Pääasiallinen tehtävä on hirven metsästys. Tähän onkin pyhitetty aina koko syksy jouluun asti. Pastori on käynyt myös näyttelyissä parin sertin verran. 
Pastori toimii myös Kainuun Kaverikoirissa. Huivi laitetaan kaulaan, kun lähdetään ilostuttamaan ihmisiä. Pastorilla on kerrassaan ihana luonne!

Eräjätkän Seita s. 12.11. 2010

Seita neiti sähikäinen. Seitan pääasiallinen tehtävä on myös hirven metsästys. Mutta myös näyttelyissä ollaan käyty sen verran, että sertit on kasassa ja yksi Cacib on taskussa. Seita toimii myös Kainuun Kaverikoirissa. Ensi viikkona osallistutaan Seitan kanssa Rally-Toko kurssille. Jotenkin pitää kesäisin ja keväisin tätä hurjaa energiaa purkaa.
Talvisaikaan molemmilla laikoilla vedeätetään potkuria ja sillä saadaan energiaa talvisin kiinnipitoaikaan purettua. 

PIKKANAN ONLY OLGA s. 23.9.2010

Olga tuli meille Unton kaveriksi kesällä 2011. Olga on käynyt muutaman kerran näyttelyissä Sertin ja Cacibin verran. Kasvattajan luona Olga teki yhden pentueen talvella 2013. 
Olga on ihana mammantyttö. Olga kulkee aina mukana. Ihana rakastettava ja aina hellyyttä täynnä oleva tyttönen.Ulkona taas liikettä riittää. Olga on metsäseikkailija ja kulkee tuolla metsässä kuin ajokoira eli nenä maassa etismässä uusia hajuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti